Beste bezoeker,

Wij werken met een klein groepje.
Het kan zijn dat u na het plaatsen van een bericht even moet wachten op hulp of op een antwoord,
blijf daarom gerust posten we zullen z.s.m. en wanneer het kan reageren.

Voor dringende zaken die echt niet kunnen wachten kunt u het contactformulier gebruiken.

-------------------------------------

Wanneer u ons forum bezoekt voor hulp bij installatie, vragen wij u een account aan te maken en geen gebruik te maken van het contactformulier.

Wij kunnen u beter helpen wanneer u een account aanmaakt en u in het volgende onderwerp phpBB en Extensie installatie en aanpassingen laten uitvoeren een nieuw onderwerp start.

Ook wanneer u ergens niet uitkomt of vragen heeft, vragen wij u gebruik te maken van 1 van de bestaande "support onderwerpen" en aldaar uw onderwerp te starten.

Waneer u een account aanmaakt kan het zijn dat de activatie email terecht komt in de spamfolder.
  • Verplaats deze terug naar uw postvak-in en klik op de activatie link, hierna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op het forum.

Met vriendelijke groet,

Team phpBBservice.nl
(steeds tot uw dienst)

Bots

Archief
Gesloten

Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 3
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Bots

Bericht door T3KN0B0Y » 01 mei 2009 16:19

Hallo allemaal,

Als ik bij jullie forum bijv. een installatie aanvraag doe, dan wordt dat gepost door een "Installatie Team Bot", hoe is dit precies gemaakt? Ik wil namelijk iets maken dat wanneer mensen in een bepaald forum is en als ze daar een nieuw topic maken, dat dat topic dan gepost wordt met een bot. Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen.

Er is een MOD op phpBB.com :: Post Bot MOD, moet niet moeilijk zijn volgens de auteur om die functie te maken, tis alleen de juiste functie toevoegen, maar hoe?

Mvg,

t3


Raimon
Berichten in topic: 1
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: Bots

Bericht door Raimon » 01 mei 2009 22:20

Die van ons gebruikt een eigen gemaakte api.
Kijk eens naar de functie ; submit_post in posting.php , bijvoorbeeld ;

Code: Selecteer alles

if (!function_exists('submit_post'))
{
     include_once($phpbb_root_path . 'includes/functions_posting.' . $phpEx);
}

// note that multibyte support is enabled here 
$mijn_onderwerp    = utf8_normalize_nfc(request_var('mijn_onderwerp', '', true));
$mijn_tekst    = utf8_normalize_nfc(request_var('mijn_tekst', '', true));

// variables to hold the parameters for submit_post
$poll = $uid = $bitfield = $options = ''; 

generate_text_for_storage($mijn_onderwerp, $uid, $bitfield, $options, false, false, false);
generate_text_for_storage($mijn_tekst, $uid, $bitfield, $options, true, true, true);

$data = array( 
    'forum_id'        => 2, // forum_id
    'icon_id'        => false,

    'enable_bbcode'        => true,
    'enable_smilies'    => true,
    'enable_urls'        => true,
    'enable_sig'        => true,

    'message'        => $mijn_tekst,
    'message_md5'    => md5($mijn_tekst),
                
    'bbcode_bitfield'    => $bitfield,
    'bbcode_uid'        => $uid,

    'post_edit_locked'    => 0,
    'topic_title'        => $mijn_onderwerp,
    'notify_set'        => false,
    'notify'            => false,
    'post_time'         => 0,
    'forum_name'        => '',
    'enable_indexing'    => true,
);

submit_post('post', $mijn_onderwerp, , POST_NORMAL, $poll, $data); 
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 3
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Bots

Bericht door T3KN0B0Y » 01 mei 2009 23:11

pff snap er niks van hehe, ik zal die MOD Author eens vragen of hij weet hoe dat kan via zijn MOD.


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 3
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Bots

Bericht door T3KN0B0Y » 22 jun 2017 12:36

De MOD Auteur heeft een nieuwe versie online gezet, echt nice MOD, nu met Anonymous poster aka dat er bij auteur topic staat: Robot bijv. Auto Reply functie is ook erg handig.

Gesloten