Beste bezoeker,

Wij werken met een klein groepje.
Het kan zijn dat u na het plaatsen van een bericht even moet wachten op hulp of op een antwoord,
blijf daarom gerust posten we zullen z.s.m. en wanneer het kan reageren.

Voor dringende zaken die echt niet kunnen wachten kunt u het contactformulier gebruiken.

-------------------------------------

Wanneer u ons forum bezoekt voor hulp bij installatie, vragen wij u een account aan te maken en geen gebruik te maken van het contactformulier.

Wij kunnen u beter helpen wanneer u een account aanmaakt en u in het volgende onderwerp phpBB en Extensie installatie en aanpassingen laten uitvoeren een nieuw onderwerp start.

Ook wanneer u ergens niet uitkomt of vragen heeft, vragen wij u gebruik te maken van 1 van de bestaande "support onderwerpen" en aldaar uw onderwerp te starten.

Waneer u een account aanmaakt kan het zijn dat de activatie email terecht komt in de spamfolder.
  • Verplaats deze terug naar uw postvak-in en klik op de activatie link, hierna is uw account geactiveerd en kunt u inloggen op het forum.

Met vriendelijke groet,

Team phpBBservice.nl
(steeds tot uw dienst)

Nieuwe button

Archief

Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 29 mar 2009 00:00

Halle allemaal,

Misschien ben ik een beetje lui om dit zelf uit te zoeken, maar ik weet dat het kan. :P

Hoe kan ik net als de "Nieuw Onderwerp" button een custom button zetten die zich alleen toont in 1 forum, dus met permissies bijv. of als je op het groene rondje drukt voor forum edit dat je iets kan aanvinken.

Hoe zou dit precies mogelijk zijn??

Mvg,

Patrick


Raimon
Berichten in topic: 8
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: Nieuwe button

Bericht door Raimon » 29 mar 2009 00:12

Voordat we je verder kunnen helpen gaat dit om een subsilver2 stijl of een prosilver stijl?
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 29 mar 2009 00:45

Subsilver 2 based style jep jep. :)


Raimon
Berichten in topic: 8
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: Nieuwe button

Bericht door Raimon » 29 mar 2009 14:52

Open includes/acp/acp_styles.php

zoek:

Code: Selecteer alles

'button_topic_reply', 
plaats erachter :

Code: Selecteer alles

 'button_new', 
open includes/acp/acp_language

zoek:

Code: Selecteer alles

'button_topic_reply' 
plaats erachter:

Code: Selecteer alles

, 'button_new', 
open viewforum.php

zoek:

Code: Selecteer alles

'POST_IMG'                    => ($forum_data['forum_status'] == ITEM_LOCKED) ? $user->img('button_topic_locked', $post_alt) : $user->img('button_topic_new', $post_alt), 

plaats erachter:

Code: Selecteer alles

'NEW_BUTTON_IMG' -> $user->img('button_new', 'Nieuwe button'), 
open /styles/your_style/imageset/language_iso/imageset.cfg

zoek

Code: Selecteer alles

img_button_topic_reply = button_topic_reply.gif
plaats erachter:

Code: Selecteer alles

img_button_new = button_topic_reply.gif
verander ; button_topic_reply.gif naar jouw eigen afbeelding ;)

en in viewforum_body.html gebruik je :

Code: Selecteer alles

<!-- IF FORUM_ID eq 2 -->
{NEW_BUTTON_IMG}
<!-- ENDIF -->
waarbij 2 het forum id is :) .
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 29 mar 2009 15:00

Thnx!!!! ga het meteen uitproberen, is er ook iets om de New topic button uit te schakelen voor een bepaald forum deel, zonder dat posting geblokkeerd wordt, want dat stuur ik aan met die nieuwe button zegmaar.


Raimon
Berichten in topic: 8
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: Nieuwe button

Bericht door Raimon » 29 mar 2009 15:42

Hoe bedoel je precies een bepaald forumdeel ? de code die ik geplaatst hebt werkt alleen voor één forum doormiddel van de forum_id variabel ?
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 29 mar 2009 15:53

Ja, maar ik bedoel of je in het deel waar je ook die extra button hebt gezet, de New topic button kunt weglaten. Dus dat ze in dat deel alleen de nieuwe button zien.


Raimon
Berichten in topic: 8
Berichten: 7672
Lid geworden op: 07 apr 2006 11:10
Locatie: Weert
Contacteer:

Re: Nieuwe button

Bericht door Raimon » 29 mar 2009 16:22

Dan zou je zoiets kunnen doen:

Code: Selecteer alles

		<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO and not S_IS_BOT and not FORUM_ID eg 2 -->
				<td align="{S_CONTENT_FLOW_BEGIN}" valign="middle"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">{POST_IMG}</a></td>
				
			<!-- ENDIF -->
zo wordt de nieuw onderwerp knop niet weergegeven in forum_id 2.
http://www.raimon.nl Voor alle installatie/aanpassing dienst voor phpBB!


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 29 mar 2009 16:23

nice work!! ik zal later vandaag even proberen, mn designer moet even online komen voor button hehe.


Auteur
T3KN0B0Y
Berichten in topic: 12
Berichten: 122
Lid geworden op: 17 mei 2008 19:54
Locatie: Heerenveen

Re: Nieuwe button

Bericht door T3KN0B0Y » 29 mar 2009 16:51

voor die nieuwe button; hij zegt dit:

Parse error: syntax error, unexpected T_OBJECT_OPERATOR, expecting ')' in C:\xampp\htdocs\cwalknl2\viewforum.php on line 293

code:

Code: Selecteer alles

	'POST_IMG'					=> ($forum_data['forum_status'] == ITEM_LOCKED) ? $user->img('button_topic_locked', $post_alt) : $user->img('button_topic_new', $post_alt),
	'NEW_BUTTON_IMG' -> $user->img('button_new', 'Nieuwe button'), 
gevonden, 'NEW_BUTTON_IMG' -> moet zijn 'NEW_BUTTON_IMG' =>

alleen nu zegt ie dit:

Parse error: syntax error, unexpected '(' in C:\xampp\htdocs\cwalknl2\includes\template.php(187) : eval()'d code on line 122

opgelost;

hier ligt de fout

Code: Selecteer alles

<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO and not S_IS_BOT and not FORUM_ID eg 2 -->
            <td align="{S_CONTENT_FLOW_BEGIN}" valign="middle"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">{POST_IMG}</a></td>
            
         <!-- ENDIF -->
dit is mn code:

Code: Selecteer alles

<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO or TOTAL_TOPICS -->
		<table width="100%" cellspacing="0" style="margin-bottom: 2px">
		<tr>
<!-- IF S_DISPLAY_POST_INFO and not S_IS_BOT and not FORUM_ID eg 2 -->
            <td align="{S_CONTENT_FLOW_BEGIN}" valign="middle"><a href="{U_POST_NEW_TOPIC}">{POST_IMG}</a></td>
            
         <!-- ENDIF -->
ook die heb ik gefixed, heb dit gedaan:
FORUM_ID eg 2 moet zijn: FORUM_ID == 2

edit nogmaals;

ook dit blijkt niet te werken, in een ander forum dan id 2, ziet hij 'm dan ook niet.

Gesloten